Jouw VA.com - klantbelevenis - Yvonne Dam

"Samenwerken met Antoinette is een feest."

 

Antoinette helpt je bij het structureren en overzicht houden. Ze zorgt dat zaken gewoon gebeuren en is altijd bereid om iets op te pakken.

Ook is ze goed in het maken, bijhouden en onderhouden van online leeromgevingen. Ze denkt daarin echt vanuit de optiek van de klant, en helpt je bij het in korte tijd opzetten en vullen van je academy. Zo denkt ze aan de lengte van de video's, de werkboeken en hoe dit op de juiste manier te presenteren.

Antoinette heeft mij o.a. geholpen met: maken van ebook, blogs, branding materiaal, website en online academy. Verder is ze een fijne sparring partner.

 

Yvonne Dam - eigenaar Amaze Yourself (www.amaze-yourself.com)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

 

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.

In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

 

Jan Dücker - eigenaar VeiligheidsInstituut  Nederland (www.vi-nederland.nl)

Jouw VA.com - klantbelevenis - Jan Dücker
Jouw VA.com - ondersteuning voor ambitieuze ondernemers - Antoinette Cassee- Mayke Langenhorst

"Antoinette is een musthave"

 

“ Als je als ZZP’er een goed lopend bedrijf hebt, en ondersteuning nodig hebt, zodat jij je kunt richten op jouw talent, dan is Antoinette een musthave.

Wat een verademing als je met Antoinette je plannen doorneemt en zij alles concreet maakt en je ontzorgt van alle taken waar je tegen aan hikt.

Mijn talent ligt niet in de technische vaardigheden en ook niet inde administratieve kanten van het ondernemen. Laat Antoinette daar nu heel goed in zijn.

Antoinette ik ben blij dat ik je heb leren kennen, naast je vrolijkheid, openheid, doortastendheid en actiegedrevenheid help jij mij naar een next level.”

 

Mayke Langenhorst - eigenaar ML-Coaching (www.ml-coaching.nl)