Social media support

  • Berichten inplannen voor social media
    en opvolgen
  • Profielen opzetten en beheren
  • Zichtbaarheid verbeteren

Social media kanalen:

Ieder bedrijf heeft tegenwoordig via vele socialmedia en marketing kanalen haar eigen uitingen. Je kunt  in 2020 niet meer onder het fenomeen social media uit. Gebruik het dus om je producten/diensten aan te bieden en in contact te komen met andere bedrijven (B2B) of om je huidige relaties te onderhouden. Mensen zien zo dat je actief bent in jouw markt en worden zo geïnformeerd over jouw expertise. Direct op hun “feed” op hun telefoon of op computerscherm.

Tijd voor een expert

Tegenwoordig is de meest moderne manier van reclame maken ook via sociale media. Dus hier liggen mooie kansen en het is zonde als jouw bedrijf hierop achter zou lopen! Dit kost natuurlijk tijd en moeite, die je misschien zelf niet hebt. Of misschien ben je nog niet zo bekend met social media. Laat het aan de expert over!

Ik ben jouw expert

Jouw VA.com kan jou hiermee helpen. Een expert die voor jou de socialmediakanalen in overleg kan beheren, posts kan plaatsen en berichten bij kan houden. Zo kun jij je focus volledig richten op je bedrijfsvoering, acquisitie en dát waar jij zo goed in bent.

 

Jouw VA.com kan ook animatievideo’s en bedrijfsfilms voor jou maken, om je potentiële klanten nog meer te overtuigen van de kwaliteit van jouw product of dienst. Ook kan Jouw VA.com je helpen bij het op zetten van e-mailmarketing, een manier om via de mail reclame te maken bij jouw contacten of nieuwsbrief abonnees. Dit is een erg effectieve manier van het verkrijgen van nieuwe klanten en het onderhouden van huidige contacten.

 

Jij blijft eigenaar van je leads, dus maak je eigen e-maillijst! Niets is zo vervelend als dat je contacten op Facebook, LinkedIn of ander kanaal ineens wegvallen. Door een storing of uitsluiting van deelname. Zorg dus dat je zelf een e-maillijst hebt.

Tijd voor je eigen Virtueel Assistent

Dit biedt jou mogelijkheden! Neem contact op met Jouw VA.com en bespreek met mij wat de mogelijkheden zijn.  We kunnen altijd in overleg afspraken maken en samen tot een overeenkomst komen.

Ik ben er om jou met mijn diensten te ontzorgen.

Jouw organisatie- & marketingstress is mijn passie!