Technisch support

  • WordPress website design/beheer
  • E-mailmarketing - opzetten funnels
  • Opzetten, vullen en bijhouden online
    leeromgeving

Jouw organisatie- & marketingstress is mijn passie!

WordPress website eenvoudig en makkelijk? Ja en nee!

Vandaag de dag heeft ieder bedrijf een online mooie en goed functionerende website. De meeste van deze websites worden in het bekende CMS programma WordPress gemaakt. Het systeem is opgebouwd om gemak van de gebruiker te faciliteren en om snel en gemakkelijk een website te maken en te onderhouden.

 

Het is voor de meeste mensen toch een stuk moeilijker dan verwacht. Ja, het is makkelijker en ja, je hoeft niet perse veel computer taal te kennen. Er is toch nog veel kennis nodig om dit goed te kunnen laten functioneren. Het is dus een goede keuze om een professional je website te laten bouwen.

Je eigen WordPress website laten maken

Bij Jouw VA.com ben je dan aan het juiste adres. Ik kan voor jou een goed functionerende WordPress website maken die runt op de nieuwste plug ins. Het is soms lastig om de juiste plug ins met elkaar te combineren, dit omdat sommige elkaar in de weg kunnen staan. Laat een professional jouw website maken en je bent ervan verzekerd dat dit niet het geval zal zijn.

Na het bouwen van je website kun je er voor kiezen deze door Jouw VA.com te laten onderhouden. Zo kan ik in overleg de website verbeteren en aanpassen.

Eventueel kun je er ook voor kiezen om een hele nieuwe website te laten bouwen, weg met de standaard templates en krijg een volledig, spiksplinternieuwe website! Deze is uiteraard ook goed bruikbaar op mobiel en tablet, dus responsive!

Meer dan alleen een website oftewel Website+

Verder wordt er bij de technische support taken aangeboden zoals bijvoorbeeld; het opstellen en versturen van nieuwsbrieven, het toevoegen en plannen van blogs en het opzetten en bijhouden van project management tools. Dit alles valt onder het pakket technisch support. Zo weet jij zeker dat jouw website goed wordt bijgehouden en alles up to date blijft. Bekijk mijn werkwijze om erachter te komen of dit wat voor jou is!