Business management

  • Klantenservice
  • E-mail beheer
  • Planning

YES! Je bent voor jezelf begonnen! Eindelijk doen wat je zelf wilt: jouw eigen bedrijf opzetten. Wat je misschien over het hoofd ziet, zijn alle extra zaken die jij nu zelf moet uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid e-mails die je af moet werken of het plannen van je agenda. Vind je dit echt leuk? Is dit waar je ondernemer voor bent geworden? En dit allemaal terwijl je zelf ook druk bent met het werken in en aan je bedrijf.

Het is dus verstandig om hier wat extra hulp bij in te schakelen. Een virtueel assistent is gespecialiseerd in structuur aanbrengen in jouw bedrijf en kan jou helpen met de kleine extra dingen waar je geen tijd voor hebt of waar je moeite mee hebt. Jouw VA.com helpt jou met het krijgen van overzicht, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. Ik bied jou de persoonlijke aandacht die je nodig hebt en we kijken samen naar jouw agenda. Hierdoor heb je alsnog wel de controle over wat er allemaal gebeurt binnen je bedrijf, maar hoef je je geen zorgen te maken over het regelen hiervan. Ik zorg ervoor dat er structuur in je agenda komt en structuur in het bedrijf. Ik hou bijvoorbeeld de e-mails bij, plan de afspraken en onderhoud contact met klanten.

Het fijne aan een virtueel assistent is dat ik jou vanuit huis kan helpen, dus er is geen kantoorruimte of iets dergelijks nodig. Ik ben goed bereikbaar en indien gewenst kom ik langs. Op afstand wordt alles binnen je bedrijf geregeld.

Twijfel niet langer!

Dus, wil jij 's avonds na een lange werkdag lekker op de bank kunnen liggen zonder je zorgen te hoeven maken over ongelezen e-mails of een agenda die niet helemaal klopt? Neem dan nu contact op met Jouw VA.com en laat dit aan een professional over.

Besteed je werkzaamheden voordelig uit aan een Virtueel Assistent!

  • Ga weer doen wat je echt leuk vindt
  • Flexibele inhuur
  • Beschikking over een groot netwerk
  • Professional die in eigen opleiding investeert
  • Geen extra kosten (sociale verzekeringen, ziektekosten, etc.) en geen kantoorruimte nodig

Jouw organisatie- & marketingstress is mijn passie!