Werkwijze

  • Kennis maken
  • Een plan maken
  • Start werkzaamheden

Jouw organisatie- & marketingstress is mijn passie!

Kennis maken

De eerste stap is kennismaken. Dat kan telefonisch, via Zoom of face-to-face, dit laatste heeft mijn voorkeur. Op deze manier is het persoonlijk en krijgen we beiden de beste indruk van elkaar. Ik ben altijd benieuwd wie ik voor me heb en wat je zoals doet. Uiteraard zal ik mezelf ook voorstellen en is er ruimte om vragen te stellen. We zullen ook van dit contactmoment gebruik maken om te bespreken waar je tegenaan loopt in je bedrijf en waar je ondersteuning kunt gebruiken. Op basis van dit gesprek en jouw indruk over mij kun jij bepalen of ik de juiste match ben voor jou en deze opdracht.

Het maken van een plan

Op het moment dat je het vertrouwen hebt uitgesproken, zullen we samen een plan maken waarbij ik zal aangeven waarbij ik jou denk te kunnen ondersteunen. Samen zullen we kijken welk pakket (uren per week/maand) het beste bij jou past.

Tevens zullen we samen kijken hoe we de communicatie het beste kunnen laten verlopen en op welke dagen ik uren voor jou werk.

Start werkzaamheden

Nu we alles duidelijk op ons netvlies hebben ga ik vol passie en met veel plezier aan de slag om jou te ondersteunen. We zullen structureel en periodiek evalueren waarin we bepalen of alles naar wens verloopt, wat er goed gaat en wat beter of efficiënter kan.